Posts

Showing posts from November, 2017

PELUANG KERJAYA DALAM BIDANG SPA DAN TERAPI KECANTIKAN

Image
Projek The Walking Beauty yang telah diasaskan sejak tahun 2015 ini telah banyak memberikan peluang - peluang dan membantu wanita untuk membina satu medium atau bisnes untuk menjana pendapatan. Sepenuh masa atas separuh masa, namakan sahaja !

Dalam erti kata lain, ia bukan sekadar perniagaan, tetapi ia juga memberikan peluang kerjaya dalam bidang spa dan terapi kecantikan yang mana bidang ini saban waktu dan saban tahun mempunyai permintaan yang tinggi. Untuk cantik dan sihat, pasti ianya adalah keperluan yang sentiasa wanita mahupun lelaki inginkan. 

Selain memberikan HEBAHAN SECARA ELEKTRONIK menerusi media sosial berkenaan projek ini, kini kami mahu mendekati lagi mereka mereka yang ingin mengubah kehidupan, ingin menjana pendapatan, ingin memulakan perniagaan dari rumah, dan macam macam lagi keinginan MENERUSI BOP iaitu BUSINESS OPPORTUNITY TALK yang mana agen agen dan tokey tokey spa akan turun untuk menerangkan kepada anda secara face to face berkenaan dengan projek ini. 

Selain it…

TESTIMONI AHLI TWB BERJAYA JANA DUIT SETIAP HARI DENGAN SERVIS SPA !

Image
Boleh dikatakan setiap hari group telegram dan group whatsapp berbunyi dan diceriakan oleh sahabat-sahabat yang seronok dapat jana duit hasil daripada ilmu spa ini. 

Bukan menunjuk-nunjuk, tapi menunjukkan yang projek spa bergerak The Walking Beauty ini adalah bisnes yang boleh dilakukan oleh wanita untuk menjana pendapatan utama mahupun sampingan. 

Nah. Ini adalah testimoni yang paling best. 
Join projek pada tahun 2015, pada tahun ini puan Ayu dapat buka home spa beliau sendiri dengan duit yang ada. Bermula dengan kecil-kecilan dan kemudian membesar dan berkembang. 






















Dan seterusnya, testimoni yang lain-lain. 
Pergh ! Kaching kaching ya. 

Saya sendiri rasa tercabar ya bila sahabat-sahabat kongsi hasil penat lelah mereka yang sangat menguntungkan itu, secara tak langsung ia memberi semangat dan sedikit sebanyak mendorong untuk kita buat yang lebih baik. Persaingan secara sihat !!

Best kan ada support group?








































































Kursus Spa Bergerak Termurah di Malaysia 2017

Image
KURSUS SPA BERGERAK - PAKEJ TERBARU UNTUK NOVEMBER 2017
Lebih hebat dan pasti ianya berbaloi.

Bisnes Spa Bergerak adalah lubuk duit. 
Lubuk duit yang mana bila kita dah jumpa, gali gali dapat duit, 
gali lagi dan lagi ada lagi duit. Kenapa?

Cuba tengok sekeliling kita,
perkhidmatan mobile semakin meluas dan dikenali,
artis - artis Malaysia pun ramai menggunakan perkhidmatan spa dan salon di rumah kan?

Itu cerita berkenaan perkhidmatan,
kemudian bila kita cakap pasal kecantikan dan kesihatan - mestilah bidang ini sangat sangat popular dan mendapat permintaan yang tinggi. 

-------------------

Jadi perniagaan mobile spa ini bukanlah satu trend perniagaan jangka masa pendek sahaja, ia sentiasa diperlukan. Dan yang paling best adalah pengusaha sendiri (tokey spa) sendiri boleh guna ILMU ini dimana sahaja anda berada tau !

LEBIH INFO : PROJEK SPA BERGERAK BY TWB MELAKA

Okey !
Apa kata kita terus masuk MODUL MODUL KURSUS SPA BERGERAK TERMURAH MALAYSIA yang kami di The Walking Beauty sediakan untuk anda kh…

AWAS ! Jangan ambil ringan tentang kesakitan badan anda !

Image
KEPALA
Secara amnya, segala tindak balas yang berlaku di bahagian kepala mempunyai kaitan dengan SISTEM PENGALIRAN DARAH, SISTEM JANTUNG, dan SARAF OTAK.

PENING/SAKIT DI BAHAGIAN DEPAN KEPALA
Bahagian atas : Menunjukkan penyakit DARAH TINGGI
Bahagian bawah (tengkuk) : Menunjukkan penyakit DARAH TINGGI atau TEKANAN DARAH.

SAKIT KEPALA & RASA GAS KELUAR DARI TELINGA
Menandakan penyakit MIGRAIN.

BISUL DI KEPALA
Tanda pembuangan TOKSIN sedang berlaku. Kadang-kadang dikaitkan dengan penyakit MIGRAIN.

RASA PENING YANG MEMUSING
Tanda KURANG DARAH atau PENGALIRAN DARAH TIDAK LANCAR.

MULUT/KERONGKONG/LIDAH LOYA/MUNTAH

Tanda penyakit LELAH. Pembuangan bahan toksik dari bahagian perut.

MUNTAH DARAH
Darah merah : Pembuangan tisu yang sudah rosak di bahagian kerongkong.
Darah hitam : Pembuangan tisu yang sudah rosak di bahagian perut (i.e. Ulser).

LIDAH RASA TEGANG & PENDEK

Tanda sakit JANTUNG.

KELUAR AIR LIUT YANG PEKAT
Proses pembuangan TOKSIN dari kerongkong akibat jangkitan kuman.

SAKIT DI BAHAGIAN BAHU
Me…

Buat Duit Setiap Hari dengan Bisnes Spa Bergerak

Image
Assalammualaikum semua, 
terima kasih sebab sudi menjengah ke blog Nadia Syakila ini. 
Korang korang korang,  apa yang membuatkan korang tertarik dengan tajuk di atas ni ? Buat duit setiap hari ? Atau Bisnes Spa Bergerak tu sendiri ?

InshaAllah, tahun 2018 adalah tahun ke 3 kot Nadia berbisnes spa bergerak secara separuh masa (Nadia masih bekerja ya) - apa yang Nadia nak cakap dengan korang adalah dengan adanya kemahiran spa ni. Korang boleh buat bisnes dan tawarkan perkhidmatan korang di mana sahaja korang berada. Seriusly guys !

Boleh dikatakan yang sebenarnya bisnes kecantikan ini terutamanya MOBILE SPA adalah perniagaan lubuk duit. Jadinya, sesiapa yang berminat boleh terus sambung baca. 
Korang yang tergolong daripada golongan dibawah pun WAJIB BACA SAMPAI HABIS YA.
Wanita yang berhasrat untuk memiliki SPA sendiri suatu hari nanti  Wanita yang nak buka SPA tetapi tiada modal yang besar Wanita yang hendak menjalankan bisness tapi tidak tahu bisness apa nak buat Wanita yang berkerja dan ingin…