Kursus Spa Bergerak Termurah di Malaysia 2017






















KURSUS SPA BERGERAK - PAKEJ TERBARU UNTUK NOVEMBER 2017
Lebih hebat dan pasti ianya berbaloi.

Bisnes Spa Bergerak adalah lubuk duit. 
Lubuk duit yang mana bila kita dah jumpa, gali gali dapat duit, 
gali lagi dan lagi ada lagi duit. Kenapa?

Cuba tengok sekeliling kita,
perkhidmatan mobile semakin meluas dan dikenali,
artis - artis Malaysia pun ramai menggunakan perkhidmatan spa dan salon di rumah kan?

Itu cerita berkenaan perkhidmatan,
kemudian bila kita cakap pasal kecantikan dan kesihatan - mestilah bidang ini sangat sangat popular dan mendapat permintaan yang tinggi. 

-------------------

Jadi perniagaan mobile spa ini bukanlah satu trend perniagaan jangka masa pendek sahaja, ia sentiasa diperlukan. Dan yang paling best adalah pengusaha sendiri (tokey spa) sendiri boleh guna ILMU ini dimana sahaja anda berada tau !

LEBIH INFO : PROJEK SPA BERGERAK BY TWB MELAKA

Okey !
Apa kata kita terus masuk MODUL MODUL KURSUS SPA BERGERAK TERMURAH MALAYSIA yang kami di The Walking Beauty sediakan untuk anda khas pada bulan November ini ?

Kalau sebelum sebelum ini, 
kursus kami biasanya all in meliputi semua kemahiran yang disediakan tetapi pada bulan ini semua kemahiran kemahiran boleh diikuti atau diambil secara ALA CARTE SERENDAH RM99 bagi setiap kemahiran !

Wah, dah macam nak order makanan pula ye.
Untuk lebih mudah difahami, kami sediakan poster ini untuk anda.









Macam mana? Sangat menerujakan kan?
Untuk semua MODUL di atas anda akan dapat ---

++ MANUAL 
++ PRODUK SHAKLEE
++ KEAHLIAN SHAKLEE
++ KIT PERCUBAAN (untuk MODUL 3-5 sahaja)

Jadi , tolong jangan tunggu lain.
Pakej kursus spa bergerak akan berubah dari masa ke semasa.

Rebut kursus - kursus ini,
dengan KEMAHIRAN DAN ILMU yang ada ini, 
para wanita boleh menjana pendapatan sampingan dari rumah tidak kisah sama ada bekerja atau tidak bekerja ! 

Hubungi kami sekarang !

NS HOME MOBILE SPA
SPA BERGERAK MELAKA
THE WALKING BEAUTY MELAKA

NO TEL : 013 2408600
FB : Projek Spa Bergerak
IG : @projek_spa_bergerak @nsmobilespa

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

5 Jenama Make Up Halal Yang Terbaik

Kenali Warna Kulit Anda