Bermulanya Sebuah Pengembaraan Baru
Assalammualaikum Warahamtullahiwabarakatuh.
Alhamdulillah, langkah pertama bermula.

Tidak menyangka akan menjadi pengusaha spa.
Peluang keemasan menyapa tanpa di duga, dan nadia nak sapa juga mereka di luar sana.
Agar merebut peluang keemasan ini bersama.

PENGENALAN THE WALKING BEAUTY PROJECT

The Walking Beauty Project atau lebih mudah disebut TWB adalah sebuah projek khas iaitu PROJEK SPA BERGERAK TANPA KEDAI yang mana boleh dilakukan di rumah sendiri (Home Spa) mahupun di rumah pelanggan (Mobile Spa).

Projek ini membantu para wanita yang mempunyai passion dan minat di dalam bidang kecantikan dan spa sekaligus ingin menjana pendapatan dengan mempunyai spa di atas nama sendiri. 


PENGASAS THE WALKING BEAUTY PROJECT

Projek ini telah diasaskan oleh salah seorang pengedar sah Shaklee Malaysia iaitu MASTER AINUL SHAHRAZAD. Beliau merupakan salah seorang Master Shaklee. 

Untuk makluman semua, projek ini BUKAN projek rasmi ataupun tidak rasmi dibawah syarikat Shaklee Malaysia mahupun HQ. Projek ini adalah inisiatif Master Ainul Shahrazad bagi tim yang berdaftar sebagai ahli Shaklee dibawah beliau. 

Dan dalam masa yang sama, projek ini DIBUKA juga kepada orang luar yang masih belum bergelar ahli / pengedar Shaklee. Mungkin anda adalah orangnya ! 


TUJUAN THE WALKING BEAUTY PROJECT

⇒ Memperkenalkan Shaklee kepada orang ramai yang mana masih ada dikalangan rakyat Malaysia masih belum mengenali Shaklee serta masih belum merasai dan mengalami kesan yang baik daripada pelbagai rangkaian produk Shaklee.

⇒ Membantu golongan wanita tanpa mengira latar belakang sama ada sudah berkahwin, bujang, bekerja, suri rumah, pelajar dan sebagainya untuk mencari pendapatan sampingan mahupun pendapatan utama dengan projek ini.


ANDA SALAH SEORANG DARIPADA KATEGORI INI ??

➤ Seorang yang sukakan kecantikan dan perkara-perkara yang berkaitan dengannya
➤ Berhasrat untuk mempunyai spa diatas nama sendiri
➤ Memerlukan kos permulaan spa sendiri yang mengikut bajet dan mampu milik 
➤ Seorang pekerja sepenuh masa (full-time) dan berhasrat untuk berniaga secara sampingan (part-time)

Ataupun ➤ Seorang pekerja tetapi berhasrat untuk berhenti kerja dan berniaga secara full-time secara berperingkat-peringkat

➤ Seorang pelajar IPTA atau IPTS yang sedang mencari perniagaan sampingan bagi membantu menampung kos perbelanjaan di kolej atau universiti 
➤ Pengusaha SPA sendiri yang dibelenggu hutang disebabkan tiada atau kurangnya pelanggan yang datang ke SPA. Tetapi, pada masa yang sama terpaksa membayar sewa kedai, gaji pekerja, bil api dan bil air yang tinggi

Sekiranya anda adalah orangnya.
Kami sangat mengalu-alukan kedatangan anda ke dalam projek TWB kami ini.

Anda hanya perlu mengeluarkan MODAL PERMULAAN yang SANGAT RENDAH untuk anda belajar segala-galanya tentang SPA dan ilmu kecantikan luaran dan dalaman!


Pada masa yang sama anda juga boleh dan mampu untuk mendapatkan INSTANT CASH setiap hari dan boleh menjana pendapatan RM 150 dalam masa 1 jam. Wow! Ia pasti akan buatkan anda tersenyum sentiasa!


Kami menanti ANDA.

-------------------

Hidup ini sentiasa mempunya pilihan,
maka berusahalah untuk mencari pilihan yang terbaik,
dalam kehidupan ini.

- Master Ainul Shahrazad

-------------------

Untuk pertanyaan dan pendaftaran ---


Nadia Syakila 
Pemilik NS Home Mobile Spa
TWB Beautician & Trainer
013-2408600

Comments

Popular posts from this blog

5 Jenama Make Up Halal Yang Terbaik

PELUANG KERJAYA DALAM BIDANG SPA DAN TERAPI KECANTIKAN

Kenali Warna Kulit Anda