PELUANG KERJAYA DALAM BIDANG SPA DAN TERAPI KECANTIKAN

Projek The Walking Beauty yang telah diasaskan sejak tahun 2015 ini telah banyak memberikan peluang - peluang dan membantu wanita untuk membina satu medium atau bisnes untuk menjana pendapatan. Sepenuh masa atas separuh masa, namakan sahaja !

Dalam erti kata lain, ia bukan sekadar perniagaan, tetapi ia juga memberikan peluang kerjaya dalam bidang spa dan terapi kecantikan yang mana bidang ini saban waktu dan saban tahun mempunyai permintaan yang tinggi. Untuk cantik dan sihat, pasti ianya adalah keperluan yang sentiasa wanita mahupun lelaki inginkan. 

Selain memberikan HEBAHAN SECARA ELEKTRONIK menerusi media sosial berkenaan projek ini, kini kami mahu mendekati lagi mereka mereka yang ingin mengubah kehidupan, ingin menjana pendapatan, ingin memulakan perniagaan dari rumah, dan macam macam lagi keinginan MENERUSI BOP iaitu BUSINESS OPPORTUNITY TALK yang mana agen agen dan tokey tokey spa akan turun untuk menerangkan kepada anda secara face to face berkenaan dengan projek ini. 

Selain itu, di setiap BOP yang dianjurkan di negeri negeri diseluruh Malaysia KEMASUKAN ADALAH PERCUMA dan kami berikan SESI KHAS untuk ANALISA KULIT MUKA DAN SELF SPA. 

Tidak rugi untuk anda datang dan dengar dan sedut ilmu berkenaan spa yang telah kami sediakan. Berikut adalah poster poster BOP yang akan dijalankan sepanjang bulan November 2017.

Untuk orang Melaka !
Yang berminat untuk mengetahui cara atau langkah memulakan perniagaan spa anda,
jangan lupa janji temu BOP kita seperti maklumat berikut --

Tarikh : 25 November 2017 (Sabtu)
Lokasi : Kota Fesyen MITC Ayer Keroh
Masa : 2 petang - 5 petang

KEMASUKAN PERCUMA 
Cuma kami perlukan nama untuk pendaftaran - 013 2408600

NS HOME MOBILE SPA
SPA BERGERAK MELAKA
THE WALKING BEAUTY MELAKA

NO TEL : 013 2408600
FB : Projek Spa Bergerak

IG : @projek_spa_bergerak @nsmobilespa

Comments

Popular posts from this blog

5 Jenama Make Up Halal Yang Terbaik

Kenali Warna Kulit Anda